Dawah-TV

Het verspreiden van de dawah

Dawah-TV is een project van SMJ dat voortkomt uit de wil om de dawah verder te verspreiden. Een eigen mediakanaal kan ervoor zorgen dat de drempels die iemand ervaart om dichter tot de Islam te komen, weggenomen worden. Dawah-TV is het eerste islamitische medium in Nederland en is gespecialiseerd in het verspreiden van opgenomen video’s. Ook doet Dawah-tv aan livestreaming.

SMJ speelde met de jaren vrij snel in op de behoefte tot een eigen islamitisch mediakanaal. Door en voor moslims en mensen met interesse in de Islam.

Een eigen mediakanaal

De reguliere media schieten tekort in het delen van informatie die wij als moslims nodig hebben. Een positief beeld van wat er speelt en leeft in de Nederlandse moslimgemeenschap. Zo groeide binnen SMJ het idee tot het oprichten van een eigen mediakanaal. Dawah-TV ziet het levenslicht!

Dawah-TV bereikt de huiskamers

Dawah-TV is te volgen vanop je laptop, pc, tablet of mobiele telefoon. Je hoeft er de deur niet voor uit. Ons mediakanaal is in principe voor een ieder toegankelijk en is bovendien heel laagdrempelig. Het is een gemakkelijk en goedkoop medium om het licht van de Islam tot in ieders huiskamer te brengen. En het loont. Dawah-TV is al jaren een vaststaand begrip in de Nederlandse samenleving en biedt jullie onmisbare informatie.

Dawah tv zet de moslim gemeenschap in Nederland in een mooi daglicht en nodigt moslims en andersgelovigen uit tot het licht van de Islam. Dawah-TV is er ook voor jou!